top of page

Fyll i formuläret för att boka

Jag kontaktar dig inom kort

Bli coachad av mig

Tack för ditt meddelande. Jag hör av mig inom kort!

Omdömen

katia villaverde (klient hemsida resension).jpeg

”Otto tar fram det lilla hemliga som du har inom dig, som du av olika anledningar inte velat, kunnat eller vågat ta fram själv.

 

Genom hans coachning kunde jag finna vägen som är menad för mig utan att känna rädsla eller motstånd.

 

Otto är rak på sak men ändå ödmjuk, bestämd men samtidigt förstående. Han är en coach som bryr sig, checkar läget mellan sessionerna och skickar olika typer av verktyg/material som ska hjälpa en på vägen för att man inte ska känna sig fast.

 

Det var motiverande samtal där man känner sig sedd och hörd men framförallt bekräftad att inget är omöjligt.

Rekommenderar Otto starkt som coach oavsett vart i livet du befinner dig och ifall du känner behov av en hjälpande hand". 

Katia Villaverde, Konsultchef

MARIE-THERES (klient hemsidan).jpeg

"Det har varit väldigt utvecklande för mig att jobba på min mentala hälsa med Otto. Och jag är tacksam över att ha fått den möjligheten.

 

Otto har haft ett bra inflytande på mig med ett ödmjukt bemötande vilket har bidragit till att man enkelt kommer ur sitt skal av perfektion för att istället kunna vara öppen och fritänkande.

 

Det har hjälpt mig mycket av att Otto använder många bra exempel av sig själv. T.ex. hur rädslor påverkar mig från att nå mina mål, eller genom att hela tiden ta små steg framåt och varje gång trotsa mina rädslor, så att rädslorna successivt försvinner.

Otto har fått mig att inse att ibland är det bättre att bara göra något än att stå och trampa vatten över att allt ska bli perfekt. Jag har även fått en bredare insikt om hur vår andlighet hänger ihop med det vardagliga livet.

 

Jag rekomenderar dig starkt att ta kontakt med Otto ifall du behöver hjälp att jobba bort rädslor och vill nå dina mål snabbare utan att stressa ihjäl dig". 

Marie-Therese, Modell

bottom of page